Restaurantul Queen Elisabeth ofera clientilor sai atat intimitatea unei cafenele cat si eleganta unui restaurant.
Este dispus pe 2 nivele , fiecare nivel fiind compus din mai multe saloane cat se poate de distincte
prin amenajare, decorare, culoare, farmecul lor fiind intregit de amplasarea cu vedere la mare.

Orice oras cosmopolit cum este Constanta are nevoie de un restaurant
care pastreaza farmecul vremurilor de odinioara...

O locatie intima, rafinata, pe malul marii, cu saloane personalizate, confortabile, locul ideal pentru o intalnire cu prietenii sau cu partenerii
de afaceri, unde poti savura unul dintre preparatele noastre fine si gustoase din bucataria mediteraneana si nu numai!
In fiecare zi incepand cu ora 10 restaurantul va asteapta sa va bucurati de un espresso aromat, sa savurati un cocktail sau sa degustati
unul din vinurile noastre de colectie, intr-un parfum de epoca, mangaiati de razele soarelui si briza marii.


Saloane

Restaurantul pune la dispozitia oamenilor sai o capacitate totala de 80 locuri dispuse in 7 saloane la parter si etaj si 15 locuri pe terasa.

8 locuri

Acest salon cu terasa se asorteaza cu un coniac fin , la o intalnire de afaceri, recomandat domnilor.

8 locuri

Asa cum reiese si din denumire, este un salon discret, cu o singura masa de 8 persoane si il recomandam pentru o intalnire privata.

10 locuri

Un salon cu personalitate care poate fi folosit pentru o masa organizata de firma, un eveniment restrans in familie sau o ocazie speciala.

14 locuri

Cea mai spectaculoasa incapere din cladire, foarte luminoasa , cu o priveliste impresionanta datorita ferestrelor mari panoramice. Recomandata pentru un mic dejun scaldat de razele soarelui sau o cina romantica, atunci cand lumina lumanarilor completeaza perfect atmosfera..

12 locuri

Decorul cu linii in tonuri de vin fuzionate cu auriu-aramiu, caracteristice stilului victorian, ne duc cu imaginatia spre aceasta epoca plina de eleganta din istoria Angliei. Recomandat romanticilor.

14 locuri

In aceeasi atmosfera eleganta care predomina in toata casa, acest salon in tonuri de verde se distinge printr-o eleganta aparte data de mobiler, piesele de decor si deschiderea ampla spre mare.